Děkujeme vám!

Od 25. května mohou seniory navštěvovat jejich blízcí.

Milí dobrovolníci,

jsme rádi, že vlna solidarity, která v souvislosti s koronavirovou krizí hýbala Českem, přinesla radost seniorům a dalším obyvatelům pobytových zařízení sociálních služeb. Přes 350 z vás se do iniciativy „Dopisy pro radost“ zapojilo. Dospělí psali dopisy, děti kreslily obrázky a psaly krásné vzkazy, zapojily se i celé třídy ze základních škol a my v Diakonii si této pomoci moc vážíme.

Díky vám mohli svůj čas radostněji trávit senioři v domovech v Písku, Krabčicích, Dvoře Králové nad Labem, Myslibořicích, Rýmařově, Vsetíně a nově i v Doběticích, Havlíčkově Brodě, Třebíči, Tovačově, Krnově či Mirošově.

Karanténní opatření v domovech pro seniory se pozvolna uvolňují a od 25. května budou moci navštěvovat seniory opět jejich rodiny a přátelé. Proto i naše iniciativa je u konce, neboť přímý kontakt seniorů s jejich blízkými je nenahraditelný. Patří vám naše velké poděkování, že jste seniorům i dalším obyvatelům pobytových zařízení pomohli tuto nelehkou dobu překonat.

Podívejte se do naší Galerie dobrých zpráv a přečtěte si, jak Diakonie společně s vámi přinesla radost nejen seniorům, ale i dalším lidem zasaženým pandemií.

S přáním krásných dní,

kamila

Kamila Šimková
tel.: +420 732 485 298