Sbírka na pomoc při epidemii

Zajistíme spolu s dobrovolníky pomoc osaměle žijícím seniorům a dalším potřebným lidem při obstarávání běžných životních potřeb v době šířící se koronavirové nákazy. Naši pomoc směřujeme k lidem, kteří nemají rodinu, přátele ani přirozené vazby v sousedství a nemohou využít on-line služby nebo jinou pečovatelskou službu. Po skončení akutní krize budeme pomáhat sociálně znevýhodněným lidem se znovu začlenit do běžného života. Zejména podpoříme lidi, kteří kvůli krizi přišli o své zaměstnání.

Dar pro projekt Sbírka na pomoc při epidemii

Vaše údaje jsou u nás v bezpečí, jak s nimi nakládáme si můžete přečíst zde.

šestmínustři=

Další informace

V době vyhlášení nouzového stavu v celé České republice v souvislosti se šířením koronavirové nákazy je pro nás důležité postarat se o nejohroženější skupiny obyvatel, kterými beze sporu jsou senioři, případně další sociálně potřební, kteří v době trvání nouzového stavu nemají možnost obstarat si běžné životní potřeby.

Prostředky budou využity na koordinaci dobrovolnické činnosti v ČR, provoz informační linky a další nezbytnou práci, která zajistí profesionální průběh pomoci.

Po odeznění akutní krize prostředky věnujeme na pomoc lidem se sociálním znevýhodněním vrátit se zpátky do běžného života.

Veřejná sbírka na pomoc lidem zasaženým epidemií: číslo účtu 2100 6914 26 / 2010