Už více než 30 let pomáháme dětem, dospělým i seniorům. Patříme k nejvýznamnějším poskytovatelům sociálních služeb v ČR. V současné situaci koronavirové pandemie registrujeme dobrovolníky, školíme je a propojujeme s těmi, kdo pomoc potřebují. Provozujeme také bezplatnou telefonickou krizovou linku 800 567 567 pro všechny, kdo na své obavy nechtějí být sami.

Jsme s vámi. I v těchto časech.

potřebuji POMOC

Vše pohromadě: na jednom místě se snažíme evidovat všechny služby aktuální pomoci, o nichž celorepublikově vímeMapu průběžně aktualizujeme.

Můžete také zavolat na naši infolinku 24 24 878 24 (po-pá 9-17)
Potřebujete si spíš popovídat o obavách, které v této krizi přicházejí? Volejte 800 567 567.

Nabídky se nejčastěji týkají pomoci seniorům či osamělým lidem (nákupy, praktická pomoc, ale i linky důvěry apod.). Po kliknutí na příslušné místo v mapě získáte popis a kontakty.

Zobrazit větší mapu s vyhledáváním

Organizujete pomoc a nenašli jste se na mapě?

NABÍZÍM POMOC

Máme dobrovolníky po celé republice a hledáme další, kdo mají chuť a čas pomáhat. Zaregistrujte se a pomáhejte s námi.

Jak to funguje?

Jak to funguje - dobrovolníci

Chci se zaregistrovat Chci další informace

Potřebuji povzbudit

Lidem, kteří v souvislosti s aktuální krizí prožívají strach, úzkost nebo obavy a potřebují podporu,
nabízí Diakonie bezplatnou linku 800 567 567.

krizová linka Diakonie 800 567 567

Linka je v provozu každý den od 9 do 20 hodin. Je anonymní a její provoz zajišťují odborníci z oblasti krizové intervence SOS centra Diakonie.

S naším zřizovatelem, Evangelickou církví, zveřejňujeme také audionahrávky s každodenním duchovním povzbuzením.

Chci si poslechnout

o nás: diakonie čce

Pomáháme dětem a dospělým, seniorům i lidem v různých životních krizích.
Jsme jedním z nejvýznamnějších poskytovatelů sociálních služeb v ČR a jednička ve speciálním školství.
Každý člověk je pro nás důležitý.

Pro naše klienty a jejich rodiny: Služby Diakonie v čase koronavirové epidemie

Diakonie pomáhá seniorům Diakonie pomáhá lidem s postižením Diakonie pomáhá dětem a rodinám

Veřejná sbírka na pomoc lidem zasaženým epidemií: číslo účtu 2100 6914 26 / 2010